top of page
IMG_6092_edited.jpg

ONS
VERHAAL

Onze liefde voor reizen heeft ons samengebracht. Allebei hebben we veel van de wereld mogen ervaren en zijn we er enigszins door opgevoed. Los van elkaar leerden we de (universele) les dat flexibiliteit, openheid, niet oordelen en oprechte interesse van groot belang zijn om de wereld op prettige wijze te kunnen ontdekken. Toen wij indertijd, ergens op een berg in de Egyptische woestijn, het zaadje plantten om samen The Contentjungle op te zetten, besloten we deze waarden tot fundamenten van ons bedrijf te maken. Waar we ook zijn en wat we ook doen. Ze vormen de bril waarmee we om ons heen kijken en gekoppeld aan ons kunnen, creëren we een uitzicht om te delen…

FT0A8209_bewerkt.jpg

NICOLE VAN DEN BOSCH

Co-owner, commercieel genie & producent

Haar jarenlange ervaring als commercieel manager in de reisbranche maakt Nicole sterk in organiseren, netwerken, produceren en onderhandelen. Ze heeft de zekere wereld achter zich gelaten om het verhaal van the Contentjungle te versterken met haar structuur en doorzettingsvermogen.

Zij is verantwoordelijk voor de research van de bestemming of het onderwerp. Tijdens de productie is ze producent.

LUC DE NIJS
Co-owner, creatief brein & filmmaker

Als filmmaker werkt Luc bijna altijd op locatie. Hij bedenkt, filmt en monteert. Daarnaast is hij een gepassioneerde creatieveling die niet stil kan zitten. Deze unieke doener heeft een voorliefde voor licht en is dus met recht het oog binnen Justcurious.

Hij weet elke boodschap om te zetten in een visueel plaatje en is tijdens de productie naast cameraman ook de regisseur

bottom of page